Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Familieverhalenspel

Categorie:

Familie | Familiesysteem

|
5
January 2016

Dit kwartetspel speel je met familie en/of vrienden. Ieder kwartet bevat een thema met vier verschillende vragen die gericht zijn op je familie van herkomst. Spelenderwijs vertel jij jouw verhaal en hoor je nieuwe familieverhalen. Het doel van het spel is dat je meer inzicht krijgt in de geschiedenis, de cultuur en de herkomst van jouw familie. Het Familieverhalenspel is ontworpen, ontwikkeld en in eigen beheer uitgegeven door Judith Limahelu. Ze is transcultureel familietherapeut, waarbij ze zich richt op de familiegeschiedenis, de cultuur en de context waar de persoon vandaan komt.Judith heeft 21 jaar werkervaring binnen de hulpverlening (Bouman GGZ, Jeugdzorg, Intensief Ambulante Gezinsbehandeling en als familietherapeut binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie (de Banjaard, Lucertis). Vanaf begin 2015 werkt Judith volledig als zelfstandig familietherapeut.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen