Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Dali na dna-onderzoek herbegraven in Figueres

Categorie:

Erfelijkheid | DNA | stamboomonderzoek

|
26
March 2018

Het lichaam van de beroemde Spaanse kunstenaar Salvador Dalí is weer teruggeplaatst in de tombe in zijn eigen theatermuseum in Figueres. In het diepste geheim hebben forensische experts in de nacht van donderdag op vrijdag de stoffelijke resten van Dalí herbegraven op de plek waar de 84-jarige surrealistische meester tot juli vorig jaar had gelegen sinds hij door hartfalen was overleden. Een dikke 28 jaar na zijn dood werd Dalí's lichaam vorig jaar opgegraven voor een vaderschapstest. De 61-jarige María Pilar Abel Martinez claimde een dochter te zijn van de excentrieke kunstenaar. Volgens Abel Martinez, een waarzegster uit Girona, zou haar moeder als huishoudster voor Dalí hebben gewerkt en zouden de twee halverwege de jaren '50 een geheime affaire hebben gehad.

Labels:
afstammingsinformatie
dna
biologische vader

Gerelateerde artikelen