Reacties van cliënten

LF
|
Vrouw
|
1964

Dank je wel voor het fijne gesprek. Wat ben je toch een warme en wijze vrouw!

BK (België)
|
Vrouw
|
1961

Beste Maureen,

Twintig jaar geleden is mijn zoon geboren met behulp van anonieme eiceldonatie. Wij wonen in België. Na twintig lange jaren van geheimhouding, was het tijd voor de onthulling.

Ik had zo’n angst en een groot schuldgevoel en durfde niet te zeggen dat hij een donor kind is. Angst van hoe hij zou reageren en een schuldgevoel van wat heb ik hem toch aangedaan. Toch wist ik dat hij het recht had om het te weten.

Ik ben zo dankbaar dat ik via een kennis bij jou terecht ben gekomen. Je hebt me zo goed geholpen, je hebt alle facetten doorlopen die nodig waren om me klaar te stomen voor het gesprek met mijn zoon.

De roller coaster van mijn emoties wist je goed op te vangen door goed te luisteren en doortastend te handelen met goede methodes. Je woorden waren zo bemoedigend, dat gaf me inwendige rust. Je vragen waren soms heel confronterend en zetten me aan tot nadenken. Juist daardoor heb je me meer inzicht gegeven dat zo verhelderend was. Het feit dat je zo betrokken en integer bent maakte me sterker. Soms als de spanning te snijden was, was humor de redding en konden we eens goed lachen. Dat deed deugd.

Je hebt een onmetelijk groot hart. Dat is goud waard!

Ja, je hebt me zoveel vertrouwen gegeven dat het me gelukt is om het aan mijn zoon te vertellen. Mijn zoon en ik zijn na de onthulling samen bij jou geweest. Hij wilde dat echt. Je wist perfect hoe hij zou reageren na de onthulling. Dat vond hij merkwaardig en positief dat je dat kon voorspellen. Hij vindt je een fijne en bijzondere vrouw, iemand uit de duizend. Weet je, regelmatig zegt hij thuis iets wat we tijdens het gesprek hadden besproken. Hij vond je een moeder voor mij, die me steunde. Zijn knuffel aan jou bij het vertrek vond hij zo vanzelfsprekend en kwam volledig uit zijn hart.

Dank je wel, Maureen voor je ongelooflijke steun, empathie, ik schiet woorden tekort…ik kan je niet genoeg bedanken. Ik vond het een voorrecht om door jou begeleid te worden.

MP (België)
|
Vrouw
|
1976

Ik vond de aanloop naar, de afspraak zelf en het na-gevoel heel liefdevol, medelevend. Heb ervan genoten om door je zachte hand begeleid te worden.

CtH
|
Vrouw
|
1971

Lieve Maureen, 

Vandaag precies twee jaar geleden hebben mijn zoon en ik je mogen leren kennen. Wat een verrijking. Er is direct een klik en het voelt heel warm. Eindelijk hoort, ziet en begrijpt iemand mij.En nu twee jaar later voelt dit nog zo.

Door de inzichten en steun die je mij geeft, ben ik geworden wie ik nu ben. Maar ook het leven van mijn zoon is enorm veranderd en mijn relatie met hem is beter en sterker geworden. Ik ben je voor dit alles zó dankbaar.

Ik kijk altijd erg uit naar de gesprekken en met veel liefde rijd ik naar Den Haag. De gesprekken doen me nog steeds heel goed en ik leer er nog steeds van.

GL
|
Man
|
1950

‘We wilden zo goed mogelijk voorbereid zijn voor het moment waarop wij onze kinderen na 30 jaar zouden vertellen dat ze donorkinderen zijn. Na op een dood spoor te zijn beland op zoek naar informatie via de kliniek en internet, waren we verheugd om uiteindelijk een enig contactpunt te hebben gevonden: Maureen Davis. Wat een verademing om er met een derde partij over te kunnen praten, en niet zomaar een buitenstaander. Niet alleen heeft Maureen zoveel ervaring in het begeleiden van ouders in dezelfde situatie, zij bezit een enorme kennis van zaken omtrent de donorkind-problematiek. Zij is een bijzonder integere en warme persoonlijkheid waar wij meteen een klik mee kregen. Bovendien is ze een goede luisteraar en doortastend. We hebben een aantal sessies met Maureen doorgebracht waarin ze veel waardevolle informatie en inzicht heeft gegeven. Wat wij meegenomen hebben is een geruststelling dat alles uiteindelijk goed zal komen en dat heeft ons hoopvol gestemd op een goede afloop. Dit heeft ons moment om ‘uit te komen’ zeker bespoedigd. We hebben inmiddels het nieuws met onze kinderen gedeeld. We zijn Maureen zeer erkentelijk voor haar bijdrage in deze kwestie’.

MJ
|
Vrouw
|
1949

Begin januari 2017, kwam ik in contact met Maureen Davis. Vanaf de eerste minuut was er een klik. Er liepen twee heftige, emotionele gebeurtenissen door elkaar heen. Alleen kwam ik daar niet uit. Met behulp van Maureen, haar warme belangstelling, oprechtheid, directe manier van vragen stellen, het meedenken, de opstellingen, kwam ik weer heel sterk in mijn schoenen te staan. Hierdoor was ik in staat met mijn probleem naar buiten te treden. Lieve Maureen, dank je wel, ik had me geen betere coach kunnen wensen.

EvdB
|
Vrouw
|
1942

Over de Duplo-opstellingen: 'Ik háát die poppetjes, maar ze werken geweldig.'

TB
|
Man
|
1975

Al laat ik het misschien niet altijd merken, ik ben erg blij met je begeleiding.

JvT
|
Vrouw
|
1953

Sinds 2 jaren bezoek ik Maureen Davis als coach. Dat ervaar ik als heel prettig. Met name de methodes die zij hanteert spreken mij zeer aan. Ik vind het altijd fijn een opdracht uit te voeren en samen te kijken wat daaruit voortkomt. Het leidt vaak tot mooie inzichten. Maureen is heel open en positief ingesteld. Zij kan goed luisteren en scherp opmerken. Naar mijn idee en – ervaring, heel belangrijke eigenschappen voor goede sessies. En dan vind ik het ook nog eens altijd gezellig om bij haar te zijn.

RJ
|
Man
|
1940

Ik wist niet wat ik moest verwachten van coaching. Een ex-vriendin is coach maar ik kon nooit uit haar verhalen begrijpen wat ze deed. Mijn ervaring vanaf de eerste minuut met Maureen Davis was bijzonder positief. Ik kwam met drie levensgrootte problemen en wist geen raad mee hoe ik de situaties moest aanpakken. Binnen vijf minuten vertelde zij mij hoe dat precies moest gebeuren. Ze vertelde wat haar werkwijze was en waar ik fout zat met mijn eigen puinhoop. Mevrouw Davis werkt vanuit haar eigen Zelf en een zeer hoog moreel standard. Ze nam de leiding over en gezien de verwarde toestand waarin ik verkeerde was dit zeer geruststellend. Langzamerhand krijg ik een grijp op de situatie en ze liep mij tijdens de analyses en zoeken naar oplossingen. Ze had veel suggesties waarvan veel waren onmiddellijk van toepassing. Ik ben zeer tevreden met de eindresultaten en zeer erkentelijk voor wat mevrouw Davis voor mij heeft gedaan.

RJ
|
Man
|
1940

Maureen specializes in coaching people who are having difficulties going through mourning when a relationship has ended for whatever the reason might be. I am very very satisfied with Maureen and I think she can make a big difference. I highly recommend Maureen.

JH
|
Vrouw
|
1983

Ik heb het begeleidingstraject (augustus 2013 tot en met oktober 2014) als heel prettig ervaren. Ik kwam binnen met totale chaos van emoties, die ik niet aan bepaalde gebeurtenissen in mijn leven kon koppelen. In augustus 2013 kwam ik voor een eerste kennismaking. Je liet mij meteen welkom voelen. Zonder oordeel of commercieel belang luisterde jij naar mij. Het is duidelijk dat jij het beste voor hebt met mij (en ook met je andere cliënten).
Je methode spreekt mij aan. Het maken van een genogram was een belangrijke eerste stap. Dat hielp mij om me bewust te worden van mijn situatie en omstandigheden. Ook het tekenen van mijzelf in het verleden was doeltreffend. Ik ben blij dat ik nu weet waar bepaalde emoties vandaan komen.

In de frequentie om af te spreken liet je mij ook vrij. Ik was zeer sceptisch over een familieopstelling, vooral met lego Duplo poppetjes en met gekleurde vlakken als ondergrond voor bepaalde familie-onderdelen Maar door jouw techniek merkte ik al snel dat het zeer relevant en waardevol is.  Enig nadeel aan zo'n fijn contact is dat de band hecht wordt en ik het moeilijk vond om eerlijk te zijn en te zeggen dat ik (voorlopig) wil stoppen. Ik ben heel blij dat ik je hebt leren kennen en blij dat jij mij hebt geholpen. Ik ben er nog niet, dus wie weet kom ik nog weer bij je.

JH
|
Vrouw
|
1983

Goedemorgen Maureen, bedankt voor het fijne gesprek maandag. Heeft me erg goed gedaan!