No items found.
Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Waarom heb ik geen vader?

Categorie:

|
12
September 2014

Over wat het betekent om je vader niet te kennen en zelfs niet over hem te mogen praten, kan Maureen Davis (64) tot in de pijnlijkste details meepraten. De langdurige zoektocht naar haar vader en alles wat daaraan voorafging inspireerde haar tot een boek. ‘Schatgraven in de kelder van tante D.’ is beslist niet louter een verslag van haar persoonlijke geschiedenis maar vooral een informatieve, psychosociale verkenning van de intense behoefte van de mens om zijn biologische oorsprong te kennen. Een zinvol werk nu de moderne voortplantingstechniek steeds vernuftiger mogelijkheden biedt. Den Haag Centraal 12 september 2014, door Vera de Jonckheere.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen