No items found.
Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Mens in werking (Hans Mennes)

Categorie:

|
28
August 2014

Afgelopen zomervakantie heb ik je boek gelezen. Zoals te verwachten: prachtig! Zoals we je kennen ben je niet over één nacht ijs gegaan en hebt alles flink onderbouwd. Ondertussen zit er veel ontroering in. Wat een prachtige tocht heb je gemaakt om hier te komen en wat fijn dat je het wilde delen met anderen.Gisteren nog een gesprek gehad met mijn oudste zus. Zij heeft in de jaren zeventig twee jongens uit Colombia geadopteerd. De effecten van een Colombiareis, het kennismaken met je echte ouders. Het is allemaal heel verwarrend. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat je je ouders kent maar oh wee als dat niet zo is? Jij weet daar veel van. Mijn grote respect voor dit boek. Dank je wel!

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen