No items found.
Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Congo geeft Teeven geen kinderen mee

Categorie:

|
23
December 2014

Volkskrant, 13 december 2014Staatssecretaris Fred Teeven van Justitie hoopte dit weekeinde in Congo adoptiekinderen op te halen. Maar het land vertrouwt het niet. De reden: enkele Congolese kinderen zouden zijn 'doorverkocht' aan andere ouderparen - meestal homoseksuelen Staatssecretaris Fred Teeven van Justitie is afgelopen weekend naar Congo gevlogen om kinderen op te halen die door Nederlandse ouders zijn geadopteerd. Hij wilde iets doen voor de dertien stellen die soms al twee jaar wachten op hun wettige zoons en dochters. Maar Congo weigert de kinderen te laten gaan.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen