No items found.
Als u merkt dat een link naar een artikel of website niet werkt, als u vragen of suggesties hebt, of als u een artikel in de Kennisbank wilt laten opnemen, laat het dan hier a.u.b. even weten!

Kennisbank

De Kennisbank bevat informatie die te maken heeft met afstammingsvragen en met de levenslange indringende gevolgen die de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen hebben. Verder in deze Kennisbank artikelen over Systemisch Werk en familiesystemen.

Zoeken

Categorieën

󰅁 Terug naar Maureen Davis.nl

Alleen met kinderwens

Categorie:

|
21
October 2014

Alleen kiezen voor een kind is voor de overgrote meerderheid van de vrouwen niet iets waar ze ooit van droomden. Integendeel. Alleen kiezen voor een kind betekent vaak afscheid nemen van het ideaalplaatje waarin je mét een partner een gezin zou stichten. Alleen kiezen voor een kind is een grote en complexe beslissing – zo groot en/of zo complex dat je niet goed weet hoe en waar te beginnen. Wat zijn de mogelijkheden? Waar vind je een donor? Is het niet heel egoïstisch om alleen een kind te willen? En wat betekent het praktisch om straks een BAM, een Bewust Alleenstaande moeder te zijn? Tot een beslissing komen of de weg 'alleen' naar het moederschap jou past, kan een eenzame worsteling zijn. Maar gelukkig kan dat anders. Met de juiste aanpak geef je je gevoel én je verstand de gelegenheid om toe te groeien naar een beslissing die bij jou past. Een keuze die je vanuit vertrouwen kunt maken, en waarbij je je gesteund voelt. Barbara Lammerts van Bueren, alleenstaand en (bewust) moeder van 2 dochters kan je daarbij helpen. Als coach (én ervaringsdeskundige) heeft zij zich gespecialiseerd in de begeleiding van single vrouwen met een kinderwens.

Labels:
No items found.

Gerelateerde artikelen